Ruben_Poffers_Bijzonder_tegelwerk-_0000_20190423_092913

Ervaring en expertise

Met mooi en vakkundig tegelwerk creëert u precies de sfeer die u voor ogen heeft. In uw badkamer, keuken of woonruimte. Voor ons is het aanbrengen van wand- en vloertegels één van onze expertises. Een specialisatie die wij zelf in huis hebben.

In een bouwproces komt nagenoeg altijd tegelwerk aan de orde. Dat is specialistisch vakwerk. Een vak dat wij al jarenlang beheersen en met plezier uitvoeren. Ook interieurbouwers behoren tot onze klantenkring en zetten ons in bij bijzondere projecten. Daar zijn wij trots op! Met plezier betegelen wij badkamers, keukens en vloeren al dan niet in combinatie met vloer-en/of muurverwarming. Daarbij werken wij samen met onze vaste installateur.

Maak het perfect!

Wilt u uw badkamer van nieuw tegelwerk voorzien met een nieuwe look ? Of meer comfort ervaren door het leggen van vloerverwarming en een mooie tegelvloer? Wat uw wens ook is, onze mensen voeren het vakkundig voor u uit.

Inspiratie opdoen? Kijk wat wij maken!

Over ons

logo-ruben-poffers-fc-25-jaar-web

Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, verduurzamen en tegelwerk. Bouwbedrijf Ruben Poffers staat voor persoonlijk contact, een gedegen planning, flexibiliteit, kwaliteit, garantie, service en nazorg. Betrouwbaar Twents vakmanschap.

Contact

’n Mos 6, 7678 WC Geesteren
06-53642621
info@rubenpoffers.nl

© Copyright

Menu