Vertrouwd vakmanschap uit Twente

Bouwen doe je samen

Bouwbedrijf Ruben Poffers staat al ruim 25 jaar bekend om betrouwbaar vakmanschap. Wij hebben een hecht team van 10 mensen waarmee wij de volledige zorg voor onze klanten uit handen nemen Of het nu om aanbouw, verduurzaming of een compleet nieuwbouwproject gaat. Dit kan doordat wij werken met zeer veelzijdige en ervaren vakmensen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet is hoe wij werken met elkaar, met opdrachtgevers en met toeleveranciers. In de huidige situatie van de bouw is dat zeker een opgave, maar wij gaan ervoor om goed werk te leveren. Bouwen doe je echt samen. Zin om dat als vakman bij ons te komen doen?

“Voorop staat betrouwbaar zijn, heldere afspraken maken en nakomen, en vooral goed werk blijven leveren.”

Ruben Poffers

Ons team

In de afgelopen tijd is het team gegroeid naar tien man die buiten op de projecten werken, twee mensen op kantoor, waaronder ondernemer en vakman Ruben Poffers zelf, plus een medewerkster voor alle financieel-administratieve afhandeling van de processen en projecten. Ruben Poffers: “Wij hebben een fantastische groep jongens, die het ook goed onderling met elkaar kunnen vinden. Dat maakt dat wij weinig verloop hebben. Alle nodige disciplines hebben wij zelf in huis en daarnaast werken wij met een vaste groep onderaannemers en leveranciers. Die stabiliteit is echt nodig zodat je als goed ingespeeld team kwaliteit kan blijven leveren!”

Wij zoeken vakmensen

Vanwege de vele opdrachten zijn wij op zoek naar ervaren vakmannen. Mooi als je goed opgeleid bent, bijvoorbeeld als timmerman niveau 1 of 2, maar als je het vak in de praktijk geleerd hebt, is dat voor ons ook net zo goed.