Referentie

“Nadat ik Ruben had gevraagd voor onze bouwplannen, hebben we samen een plan van aanpak gemaakt. Het werk was aangenomen; echter moest dit na 2 weken omgezet worden naar regie. Dit omdat je tijdens een verbouwing vaak toch meer tegenkomt dan je voor de tijd kunt bekijken. De afspraken welke we hadden gemaakt, konden we elke keer weer bijsturen; waarbij je gerust zelf ook wel wat mag regelen als opruimen, breken, hakken etc. Het installatiewerk was ook goed gepland, waarbij je ook als je toch bezig bent je vaak meer oude prut tegen komt dan je verwacht. Leidingen, afvoeren en meterkast. Houdt maar rekening met 20% meer uitgave; echter alles wat je zelf kunt doen scheelt weer. Ik als bakker zorgde voor de saucijzenbroodjes en als de sfeer goed is, komt het werk ook goed! We hebben een kleine lekkage gehad waarbij ook een plafond opnieuw gespackt moest worden; dit werd zonder gezeur direct geregeld. We zijn een tevreden klant van Poffers en hij mag nog wel een keer komen!”

Grego en Anita Kraaijvanger

“Wij laten op dit moment een woning bouwen door Bouwbedrijf Poffers. Het was in eerste instantie de bedoeling dat we onze woning zouden verbouwen. Maar mede door ons eerste gesprek met Ruben hebben we toch besloten te gaan voor nieuwbouw.  Ruben en zijn team hebben alles goed en eerlijk met ons langs gelopen, qua kosten en risico’s. Achteraf zijn we nu ook erg blij met de keuze voor nieuwbouw. Na het besluit werd het traject direct in gang gezet. Hierbij werd er steeds goed met ons gecommuniceerd. Alle wensen die we hadden, zijn goed opgepakt. De woning was bij de eerste tekening eigenlijk al precies zoals we hem in gedachten hadden. We hadden helaas wat problemen met de vergunning die we lastig rond konden krijgen. Hierbij heeft Bas ons steeds super goed geholpen. Van elke keer opnieuw ontwerpen tot mee naar de gemeente op gesprek. Toen de vergunning eindelijk rond was zijn we een aantal keren met Bas om tafel geweest over de indeling en de details. Hij denkt goed met je mee en komt ook zelf met suggesties. Hier zijn wij erg blij mee, want we vonden het zelf af en toe wel lastig. Vanaf moment 1 tijdens het gesprek met Ruben hadden wij een heel vertrouwd gevoel. Dit gevoel wordt tot nu toe nog steeds bevestigd. Alles wordt open en eerlijk besproken en afspraken worden nagekomen. We kunnen niet wachten tot onze woning klaar is. 1 ding is zeker: we weten dat dit helemaal goed gaat komen met de mannen van Poffers”

Marco & Ivana Van Laar

“Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was er over en weer veel vertrouwen. De samenwerking met zowel de medewerkers op de bouw als op kantoor is ons erg goed bevallen. Ze denken goed mee, er is veel kort overleg tussendoor zodat er achteraf geen verrassingen zijn. Ze zijn flexibel, hebben een nuchtere en positieve houding en een heel snelle responstijd. Hierdoor is het bouwproces erg goed verlopen en kunnen wij nu elke dag genieten van ons nieuwe huis! ”

Erik van der Wal & Sandra Nijhuis