Vergroot uw woongenot!

Heerlijk wonen, werken en leven vraagt soms om onderhoud aan of een (kleine) verbouwing van uw huis of bedrijf. Maar om stof, lawaai en bouwrommel zit u niet verlegen. Wij beperken de overlast tot een minimum.

Het goed onderhouden van uw huis of pand is belangrijk. Met  verbouw, uitbouw of duurzame maatregelen vergroot u uw woongenot. Bouwbedrijf Ruben Poffers denkt mee, adviseert en helpt bij de aanvraag van subsidies. Wij passen waar mogelijk prefabricage toe en organiseren al het werk in eigen beheer. Bovendien heeft u één aanspreekpunt voor tussentijds overleg en worden praktische aanpassingen ter plekke uitgevoerd. Dit alles minimaliseert de bouwtijd en verhoogt de kwaliteit.

Van vloer tot dak: wij regelen het voor u!

Een interne verbouwing, een aan- of uitbouw, een dakkapel of erker. Het vernieuwen van uw badkamer, toilet, keuken of vloeren. Het vervangen van kozijnen, gevels, boeien en de dakbedekking. Wij regelen alles vakkundig voor u.

Maak uw huis of pand weer up-to-date. Bel ons voor een goed advies!

Over ons

logo-ruben-poffers-fc-25-jaar-web

Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, verduurzamen en tegelwerk. Bouwbedrijf Ruben Poffers staat voor persoonlijk contact, een gedegen planning, flexibiliteit, kwaliteit, garantie, service en nazorg. Betrouwbaar Twents vakmanschap.

Contact

’n Mos 6, 7678 WC Geesteren
06-53642621
info@rubenpoffers.nl

© Copyright

Menu